Tuesday, March 18, 2008

Redactia Autobaza 2

Cu titluri gen "Doamne, ce buna e!", "Tiriac, ce cuscru sarac ai", redactia ziarului Libertatea pare sa se fi mutat, definitiv & iremediabil, la autobaza. Ne imaginam ca titlurile de pe prima pagina se aleg cam asa: reporterul care are stirea merge la autobaza sau pe schela si ii citeste muncitorului stirea respectiva. Reactia ascultatorului devine titlu de ziar. Nu sunt departe zilele cand vom vedea titluri de genul "Sa-mi bag..." sau "Manca-ti-as ce..." etc. Ar face bine angajatii ziarului sa faca un mic brainstoming si sa se gandeasca inca de pe acum la rebranding, caci in zilele de care vorbim s-ar putea ca Libertatea sa devina un nume prea intelectual. Avem o sugestie, chiar daca nu la fel de inspirata ca a cititorilor publicatiei in chestiune: ce-ati zice de Autobaza 2?

2 comments:

Un om...normal said...

Nu e singur ziarul Libertatea in "demersul" sau. Clicl ori Can-can fac la fel. "De ce s-a dus Silvia Chifiriuc la biserica" sau alte titluri din astea...Oricum, "tata lor" ramane Dan Diaconescu :))

Anonymous said...

era un articol interesant acum o saptamana in Dilema veche despre ce nu se face dar se face in presa-- sigur, mergea mai mult pe non-stiri decat pe stirile cu personaje din autobaza. nu zic, si autobaza poate avea personaje cool, remember Dorel?